Catalin Cretu
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Scopul meu personal este ca până în anul 2026 să formez 25 de lideri de succes, care să evolueze pe plan emoțional cât mai departe de apatie, spre entuziasm, dezvoltându-le capacitățile fizice, socio-emoționale, pecuniare, mentale, spirituale și de comunicare. Rezultatele vor fi măsurabile prin acțiunle lor ca indivizi, membri ai familiilor lor, a grupurilor, organizațiilor, precum și a națiunii și umanității din care fac parte, în armonie cu natura, timpul, spațiul și universalitatea, având drept finalitate o viață fericită și îndelungată trăită cu înțelepciune și entuziasm.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.